JÓGA PRO ŽENSKÉ ZDRAVÍ

JÓGA PRO ŽENSKÉ ZDRAVÍ
Monika Černická - JÓGA PRO ŽENSKÉ ZDRAVÍ

Monika Černická

08.10.2024
17:00 - 18:15
Penalizační zóna od 08.10 12:00
Cena 200.00 Kč
Lekce jógy určená výhradně ženám, i jógovým začátečnicím, v jakémkoliv věku či životním období, v níž propojuji dynamickou jógovou praxi, jemnou yin a restorativní jógu a funkční pohyb spolu s laskavým přístupem k ženskému tělu, mysli i duši. 

Jedná se o mé autorské pojetí jógové praxe, které se utvářelo několik let při mé cestě životem v roli ženy, matky a lektorky. Jejím záměrem je, aby se každá žena cítila spokojená ve svém těle a v souladu sama se sebou. V každé lekci se proto bude snoubit dynamická část pro silné a pružné tělo spolu s částí klidnou pro hluboký odpočinek, uzemnění  a navnímání svých potřeb. Protože to, kam posíláme svou pozornost a jaký je náš záměr je určující pro to, jaký bude výsledek.

Během podzimu 2024 budeme postupně otvírat témata jako je menstruace a cykličnost, pánevní dno - jeho zvědomení, oživení, či opečování, hormonální rovnováha, perimenopauza aj.

A potom, po novém roce se uvidí... Je možné, že vše zůstane při starém, nebo že lekce projdou transformací - budou více obecné a jednotlivým tématům se budu věnovat v rámci specializovaných workshopů, a nebo možná vzniknou tematicky zaměřené uzavřené kurzy. Vše plyne, tak se nechme překvapit...

Sdílet JÓGA PRO ŽENSKÉ ZDRAVÍ na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)