INDIVIDUÁLNÍ JÓGOVÁ PÉČE

INDIVIDUÁLNÍ JÓGOVÁ PÉČE
Monika Černická - INDIVIDUÁLNÍ JÓGOVÁ PÉČE

Monika Černická

01.10.2024
15:00 - 16:30
Penalizační zóna od 01.10 07:00
DO POZNÁMKY PROSÍM UVEĎTE, O KTERÝ TYP INDIVIDUÁLNÍ PÉČE MÁTE ZÁJEM: 

Jógovo-pohybová terapie:  

60 - 90 minut     |     1 000 kč / setkání     |     4 400 Kč / balíček 5 setkání  

→  Přejete si cítit se ve svém těle dobře a je Vám jasné, že se to nestane samo od sebe, ale naopak to bude proces, kterému chcete věnovat svou pozornost a čas? V tom případě je tento typ setkání přesně pro Vás: jeho cílem je totiž vyladit tělo tak, aby nebolelo a fungovalo co nejlíp. 
 

Individuální jógová péče

75 - 90 minut     |     1 000 Kč

→  Toto opečování, které je balzámem pro tělo i duši, si budete chtít dopřávat pravidelně tak jako třeba masáž. Kromě jógové praxe ušité na míru (ásany, pranayama a dlouhá relaxace) může být součástí také rebozo masáž (více o rebozu najdeš zde), jemná masáž hlavy, krku a/nebo obličeje, yoga nidra či meditace. Vše podle Vašich přání a aktuálních potřeb. Samozřejmostí je také sdílení s drobným občerstvením.


Rebozo masáž

45 - 60 minut     |     700 kč

→  Rebozo masáž představuje laskavou péči, která pomocí houpavých pohybů a jemných tahů uvolní celé tělo, ztiší mysl a navodí pocit bezpečí a ukotvenosti. U mně si můžete dopřát relaxační masáž celého těla.


Soukromá lekce jógy / konzultace: 
 

60 minut     |     1 os 700 kč     |     2 os 1 000 kč

→  soukromá lekce jógy (ásany, pranayama, relaxace): vhodná pro všechny, kdo neřeší žádný konkrétní problém a chtějí si zkrátka jen dopřát lekci jógy jen pro sebe, případně ve dvojici,

→ jednorázová konzultace:  vhodná pro ty, kdo chtějí prohloubit svou osobní praxi, potřebují pomoct s nastavením domácí praxe nebo konzultovat konkrétní detail, jímž si nejsou jistí


BLIŽŠÍ INFORMACE O JEDNOTLIVÝCH TYPECH SETKÁNÍ NAJDETE NA MÉM WEBU.

Sdílet INDIVIDUÁLNÍ JÓGOVÁ PÉČE na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)